tirsdag 11. september 2012

Fotballfeber

Vi har fått oss en ny hobby. Eller "fritidsaktivitet" som det vel heter i våre dager. Det er derfor jeg ikke rekker å blogge. For fotball er en familieaktivitet, ser det ut til. Siden i vinter har vi spilt  på ”Jenter 04/05 Hvit” og ”Gutter 05 Grønn”. Det er treninger og fotballskole, merkeprøver og samlinger. Vi spiller cuper og hjemmekamper, serier og  bortekamper i bygder vi ikke visste fantes. Og tar gjerne en ekstratrening før tippekampen. Blir det fotball mindre enn fem dager i uka, blir vi rastløse. 

Vi, som for ett år siden ikke visste opp og ned på en fotball, har lært oss forskjellen på corner og hjørnespark. Vi har fått oss hallsko og kunstgressko og leggskinn og keeperhansker. Vi heier på Arsenal og Brann og alle andre lag suuuuuger, bortsett fra Messi. Som ikke er et lag. Vi er medlem i Boing-klubben og bytter fotballkort. Vi spiller Fifa12 på Ipaden til vi får såre fingertupper og synger fotballsanger til vi blir såre i halsen.  Blod er tjukkere enn vann, heia Brann. Vi kompiskjører og kjører terminlister til printeren går varm, har kioskvakter og vurderer løpende pris og kvalitet på knottesko,  pokalskap og annen galskap.

Det er godt vi allerede har noe å bruke fritiden på. For invitasjonen fra håndballklubben ungene kom gledesstrålende hjem med her om dagen, brant visst opp. Uff.