onsdag 31. august 2011

Koppeholder til iPad

Alt man trenger. Nesten.
Plutselig tilbake fra safari. Been walkabout. Vi prøver igjen. Og så videre. Forklaring/unnskyldning kanskje siden. Eller noe.

Men jeg har fått ny dings siden sist. Sånn padde. Aipædd. Jeg har det så mye bedre nå.  Jeg lider ikke lenger av beslastningsskader i rygg og nakke. Togpendler-survival-håndveska mi har blitt langt lettere å slepe på og å orientere seg i etter at aipædden ble tatt i bruk. Nå drasser jeg ikke lenger rundt på tunge romaner. Ingen Aftenposten med to kilos boligbilag eller tjukke rutetabeller. Filofaxen har jeg pensjonert.  Walkmannen og speilreflekskameraet har fått avløsning og jeg utruster meg ikke lenger med kortstokk og strikketøy i tilfelle lengre togforsinkelser. Jeg trenger hverken lommelykt, kalkulator, polliste, handleliste eller kartbok lenger. Ikke kulepenn en gang. Videokameraet får også ligge hjemme.

Jeg vurderer å kutte ut håndveska. Med en stropp i aipædden har jeg egentlig alt jeg trenger for å overleve pendlertilværelsen.  I hvert fall så snart det går an å få sånn betalingskort-chip bygd inn pædden. Og månedskort, da.  Og så håper jeg på en paraply-æpp.  Den kan jeg godt betale litt for, men lipgloss-æppen bør helst være gratis. Kleenex-æppen også. Tyggegummi-æpp ser jeg kan bli litt vanskelig. Nøkkel-æpp finnes vel, men det tror jeg er dyrt.  Finnes det koppeholder til aipædd, tro? Latte-size?

14 kommentarer:

 1. Grattis! Så lenge blogging går bra via pædden, så er allting bra!

  SvarSlett
 2. I love my IPad too... Connected at a fingertip...

  SvarSlett
 3. Ønsker meg slik en pædd jeg også!

  SvarSlett
 4. Hurra for Aipædd! Nei, men trenger ikke mer for å overleve, vel? Rene survival-kit'et.

  SvarSlett
 5. Velkommen tilbake fra sykkeltursafarien!

  Og kos deg med Ipadden! Jeg skjønner at det er noe jeg mangler her i livet :-)

  SvarSlett
 6. JUHU! Padde er fint! Kos deg i pendlerlivet. Selv må jeg innrømme at boka får ligge litt mer i fred nå etter at jeg fikk ny fæææncy telefon, men på strekninger uten dekning så må den nok frem igjen. ;)

  SvarSlett
 7. Utrolig hvor mange greier man kan putte inn en sånn sak! Jeg må nok klare meg med bare Iphone en stund til. Hadde tenkt å kjøpe meg Ipad, men så fikk jeg overraskende en minipc, og da utgikk den planen. Men med Iphonen overlever jeg ganske bra. Men det er ikke plass til paraply-æpp på den... Godt jeg kjører bil istedenfor pendler da ;o)

  SvarSlett
 8. Velkåm bækk! Jeg har ingen aipædd, så jeg skjønner jo ikke helt hva dere babler om.

  SvarSlett
 9. Der var du igjen!
  Vurderer å kjøpe ein sånn eg og..ein vakker dag... (siden paraply-app'en ikkje følger med på kjøpet.)

  SvarSlett
 10. Jeg vet det finnes sånn kjølekoppholder du kan koble til med usb, That is it.
  Mer vet jeg ikke, men det er fordi jeg ikke har aipædd.

  SvarSlett
 11. Åe, jeg vil også ha. Men må jeg begynne å pendle da? Jeg trives egentlig veldig godt med noen minutters gange til jobben..

  Kjekt å se deg tilbake.

  SvarSlett
 12. Så bra at du er tilbake igjen fra den der walkabouten din!

  SvarSlett
 13. Wow, så koselig å se dere igjen. Utrolig at dere er her ennå. Og husker meg. Er i gang med å sakte men sikkert lese meg opp om alle dere også. Mye jeg har gått glipp av...

  SvarSlett
 14. Herlig! Jeg er 'forelsket' i min padde ogsa... ;-) Si fra om du finner koppholder app'en...!

  SvarSlett