tirsdag 25. oktober 2011

Ledig stilling som bookingansvarlig/personlig sekretær


På grunn av sterkt økende aktivitetsnivå, søker vi etter bookingingansvarlig.

Oppgaver
Den bookingansvarlige får ansvar for oppfølging og tilrettelegging av våre to 6-åringers sosiale og faglige program. Dette innebærer koordinering av bursdagsavtaler, fritidsaktiviteter, barnevakter, ha-med-på-skolen-dager, loggføring i forhold til klasselister og hvem-har-vært-med-hvem-og-hvem-må-vi-invitere-neste-gang-journal med mer.

Kvalifikasjoner
Vi søker etter en person med raske fingre som kan fatte seg presist i korthet, da jobben p.t. krever ca 13 sms per barn/sjef per døgn. Du må beherske regneark på programmerer-nivå og ha erfaring med å skille Emma A fra Emma B, Emma C, Emma D og kunne holde rede på deres foreldre og kostholdspreferanser. Riktig person har gjerne erfaring som Riksmeglingsmann eller fredsmegler, slik at hun/han kan avverge konflikter og traumer knyttet til f.eks. at det kommer bursdagsinvitasjoner til hyttehelger og at Halloween faller på en treningsdag.


Lønn i himmelen. Stillingen er et vikariat, som for rette person kan bli forlenget helt frem til ungene får egen mobil og lærer seg klokka.


12 kommentarer:

 1. Lykke til med søknadshåndtering, intervjurundene og resten av ansettelsesprosessen. Du får sikker god tid til alt det før og etter trening, bursdagskjøring og foreldresamtalene på skolen!

  Ser fram til å høre hvem som får jobben.

  SvarSlett
 2. Hahaha, likte den :-))) Spesielt det med å kunne avverge konflikter og traumer når flere ting kommer på en gang. Morsomt og veeeldig gjenkjennelig ja :-)

  SvarSlett
 3. He he, ja lykke til. Jeg er forøvrig støttekontakt for en annen mor i klassen, den jobben innebærer de skole-relaterte oppgavene du nevner. Når da denne vimse-mora mente hun var støttekontakten til en tredje mor, ja da ble jeg en smule skeptisk og undrende til hvilken service hun ville få.
  Som du skjønner har jeg høye tanker om min egen hjernekapasitet og organiseringsevner.

  SvarSlett
 4. Hehe.. herlig! Særlig alle Emma-ene..

  - er vel slik alle har det i perioder, mens for noen varer periodene lenge!

  SvarSlett
 5. He he, ja, det krever sitt. Og det er ikke sikkert at det blir så mye bedre når de lærer seg klokka eller får mobil...

  SvarSlett
 6. Fantastisk! Gjenkjennelig så det holder og svært underholdende skrevet!

  SvarSlett
 7. Neitakk.
  Er allerede i full stilling,
  og vel så det.

  SvarSlett
 8. Ligger ikke taxi-virksomheten til arbeidsoppgavene også? Jeg kvalifiserer til stillingen så det holder, men da går min nåværende arbeidsgiver ad dundas, så jeg tror jeg må holde meg her jeg er. Lykke til!

  SvarSlett
 9. Haha! Gidder du ta deg bryet med å legge ut de som ikke får jobben på nett?

  SvarSlett
 10. Søker med dette den utlyste stilling. Har god erfaring med barnebursdager og evt kommende evenementer ifh skoletilstelninger, karneval, kakebaking, kjøring/henting, korps, speider, trim, trening, skirenn, kakao, pølser! Mao er mor - nå også mormor - alt er en overgang sa reven da'n ble flådd!

  SvarSlett
 11. Herlig, endelig en søker! Skulle nesten tro det var selveste mormor, allerede deltidsansatt i andre stillinger i firmaet, som stør bak aliaset Anonym?

  SvarSlett