onsdag 2. november 2011

Gråtende zombier og tissevåte vampyrer


Tusen takk til alle dere som har ventet tålmodig og neglbitende på å få vite hva jeg og nabodama foretok oss med gaffa og hodeputer på gjesterommet i forrige uke;  Vi laget selvsagt Halloween-dekorasjoner. Duhhh. Når man har et helt gårdstun å rigge og flere snes unger å skremme livskiten av, er det viktig å tenkte stort.
Vi hadde veldig lyst på noen hydrauliske eller oppblåsbare skumlinger, for eksempel dette nydelige trollet fra Halloween Express. Men selv om det var på salg, manglet vi et par daler.
 Så for å holde en strammere budsjettlinje, raidet vi utkledningskasser, Fretex og garasjer. Vi reivet funnene sammen med gaffa og masseprodusere laif-sais skumlinger som denne lekre damen under mønet.
 Noen gravsteiner og spøkelser kom også på plass. Den skumle bildeeffekten er selvsagt overlagt, og ikke et resultat av at fotografen var så opptatt med heksetjeneste at hun ikke hadde tid til å finne ut av nattfotograferingsfunksjonen på kameraet.
 .. gikk igjen i år ...
 ... og ville hevne seg ved å stæle nybilen.
Her har jeg nettopp rigget ferdig heksegryta med kompressor-luft og er i ferd med å sende mine egne skumlinger på party borti veien, slik at jeg og nabodama får fred og ro til å ligge i bakhold og skremme vannet av alle krapylene i nabolaget. 

Det er nok minst tre unger som har fått varige mén og åtte som kommer til å sikre seg med bleie før de våger seg i nærheten av husene våre neste år. Men gråtende zombier og tissevåte vampyrer er det nabodama som har lyd og levende bilder av. Så inntil hun har kommet seg etter heksingen og ordnet med publiseringsrettigheter og teknisk tilrettelegging, får dere nøye dere med et bilde av gresskaret mitt. Eller et som er nesten likt som det jeg har egenhendig skåret og helt glemt å ta bilde av.


Ett år til neste gang. Bøøøøø!

10 kommentarer:

 1. Syns det var et veldig bra konsept å skremme livskiten av ungene, jeg bøyer meg i støvet!

  SvarSlett
 2. Ha ha, du tar`n skikkelig ut!

  SvarSlett
 3. Fantastisk! Og barn synes det er ekstra moro når voksne også leker. Og jeg kan levende forestille meg at ditt gresskar var like fint, ja.

  SvarSlett
 4. He he. Jeg som ikke er noe hw-fan.... Dette er nesten grunn for å gjøre noe med den saken. Så artig dere har gjort det! Jeg er nok muligens tilbøyelig til å endre mening etterhvert :)

  SvarSlett
 5. Så morsmomt. Jeg skremte også noen små... hehehe... og et par voksne. Ingenting som sier man ikke kan kikke inn stuevinduet til en grumpete antihalloweener som ikke vil gi ungen min godteri...?? (kjentfolk, så det var greit)

  SvarSlett
 6. Ta en kikk her:

  http://bare-lille-meg.blogspot.com/2011/11/ukas-favorittinnlegg-uke-44.html

  SvarSlett