lørdag 5. november 2011

London på repeat

Jeg liker ikke storbyer. Jeg synes Oslo er stor nok. Jeg liker ikke folkemasser og jeg liker ikke kø. Jeg liker å vite hvor jeg er og hvor jeg skal og å kunne komme meg dit uten kart og kollektivtransport. Når jeg er ute i verden vil jeg heller se fjell, ødemark og ørn enn katedraler og torg og duer.

Men det er nå en gang slik at en storbyweekend er veldig praktisk når man har behov for å oppgradere garderoben, gå på deit med gemalen, spise god mat eller rett og slett føle seg som verdensborger et par dager.

Min. Min. Min! Minminmin!
Da reiser jeg til London. I London vet jeg hvor er jeg og hvor jeg skal og hva maten heter. Der slipper jeg å slåss med kartet eller stresse med de såkalte severdighetene. Og etter at oljefondet kjøpte halve Regent Street, bidrar jeg jo til og med til å trygge min egen pensjon gjennom å shoppe som en gal.
Gemalen og jeg reiser  i morgen. Det blir vår femtende Londonshoppehelg sammen. Eller kanskje sekstende. Og helt sikker ikke den siste.

5 kommentarer:

 1. Shop i vei, du, det lønne seg! :-D

  SvarSlett
 2. Kjenner meg igjen med det å ha litt kontroll! Så derfor holder jeg meg for det meste i Norge og Norden, men kanskje jentungen og jeg (og kanskje gutta, om de vil...) kommer oss til London i løpet av neste år? Det står i allefall på ønskelista, så kan vi får trent oss på det språket vi sliter litt med....

  God tur!

  SvarSlett
 3. Vi bor bare en times togreise utenfor London, men det er sjelden jeg er der. Altfor stressende og masete :-) og England har jo sa mye mye mye mere a by pa! Men jeg skjonner godt attraksjonen med a dra dit. Kanskje det hadde vaert annerledes om jeg hadde bodd pa hotel der noen dager...?

  SvarSlett
 4. Akkurat kommet hjem fra ei Trondheimshelg, egentlig er det stort og masete nok ;)
  Håper du hadde en fin weekend :)

  SvarSlett
 5. Sukk.... Ikke at jeg suser rundt i butikker akkurat, det ville være en gedigen overdrivelse. Jeg sukket bare av tanken på å reise bort en tur. Men vi skal på roadtrip i England i sommer, starter i Edinburgh og avslutter i London. Juhu.....

  SvarSlett