mandag 30. januar 2012

Helt klart mest original


 

ORIGINALT #1: Være avblogget så lenge at man må be om nytt passord til bloggkontoen sin. Betenkelig.

ORIGINALT #2: Oppdage at man er nominert til mest originale mammablogg dagen etter at avstemmingen er avsluttet. Orginalt. Selsomt, rett og slett. Men faktisk mulig.
ORIGINALT #3: Bli nominert til en bloggkåring i januar uten å ha blogget et kløyva ord siden tidlig i november. Ubegripelig.  
ORIGINALT #4: Være med i en mammabloggkåring med en blogg som har vært innom mammarelaterte temaer i kun 28,57 prosent av innleggene siste år. Besynderlig.

ORIGINALT #5: Helt uten valgkamp og tilstedeværelse karre til seg hele åtte stemmer med en blogg som har ligget brakk i månedsvis med tidenes kjedeliste innlegg på topp. Og å tape så det synger med et stort flir og rå latter. Artig.

ORIGINALT #6: Gå i bloggdvale i tre måneder uten å miste mer enn ca. én følger.  Underlig.
ORIGINALT #7: Faktisk vurdere å ta opp skrivingen igjen igjen etter langvaring bloggpause nummer sju på tre år. Uoriginalt.   
 


 Hvis ikke dette kvalifiserer til  mest særpreget og rar, kan det være det samme. Tusen takk til dere som har vært så originale at dere har nominert og/eller stemt på den Glamourløse bloggen. Beklager at jeg ikke har vært til stede i valgkampen og heiet frem meg selv eller dere som faktisk har noe å fare med. Jeg kommer sterkere til bake neste år og regner da med å gjøre rent bord i følgende kategorier:
 • Mest upålitelige mammablogger 
 • Mest innbarka periodeblogger
 • Beste skippertaksblogg

12 kommentarer:

 1. Yes! Der var du, og det var på tide! Men eg setter stor pris på at bloggpausen varte til etter original-mammablogg-kåringa var over. Da slapp eg å komme på siste plass! :))

  Du er dessuten nå også på den eksklusive lista over norges beste fjaseblogger! Dette kan du lese meir om bl.a. her:
  http://www.lises.net/blogg/?p=5115
  og her:
  http://www.lises.net/blogg/?p=5224

  SvarSlett
 2. Velkommen tilbake! Det var et hyggelig gjensyn.

  SvarSlett
  Svar
  1. Diddo. Har ikke lest blogger heller, vøtt. Gleder meg til å kætsje øpp med deg!

   Slett
 3. Velkommen tilbake, ingen tvil om at du er original.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker. Men jeg lurer litt på om jeg heller hadde hatt lyst til å være morsom, da. Sånn som deg og Pia.

   Slett
 4. Svar
  1. Prøver jo. Vant du morrokategorien (igjen)? Må sjekke. Men i grunn ikke i tvil. Og du vinner i hvertfall flinkest-til-å-følge-opp-og-kommentere-awarden!

   Slett
 5. Så kjekt å se deg igjen, velkommen tilbake, midlertidig eller ei.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker! Og TUSEN takk for fjaseblogg-liste-plassen! Jeg følger meg uendelig mye mer som en fjaseblogger enn en mammablogger, og du har motivert meg til en reinspikket fjase-comback.

   Slett