tirsdag 11. september 2012

Fotballfeber

Vi har fått oss en ny hobby. Eller "fritidsaktivitet" som det vel heter i våre dager. Det er derfor jeg ikke rekker å blogge. For fotball er en familieaktivitet, ser det ut til. Siden i vinter har vi spilt  på ”Jenter 04/05 Hvit” og ”Gutter 05 Grønn”. Det er treninger og fotballskole, merkeprøver og samlinger. Vi spiller cuper og hjemmekamper, serier og  bortekamper i bygder vi ikke visste fantes. Og tar gjerne en ekstratrening før tippekampen. Blir det fotball mindre enn fem dager i uka, blir vi rastløse. 

Vi, som for ett år siden ikke visste opp og ned på en fotball, har lært oss forskjellen på corner og hjørnespark. Vi har fått oss hallsko og kunstgressko og leggskinn og keeperhansker. Vi heier på Arsenal og Brann og alle andre lag suuuuuger, bortsett fra Messi. Som ikke er et lag. Vi er medlem i Boing-klubben og bytter fotballkort. Vi spiller Fifa12 på Ipaden til vi får såre fingertupper og synger fotballsanger til vi blir såre i halsen.  Blod er tjukkere enn vann, heia Brann. Vi kompiskjører og kjører terminlister til printeren går varm, har kioskvakter og vurderer løpende pris og kvalitet på knottesko,  pokalskap og annen galskap.

Det er godt vi allerede har noe å bruke fritiden på. For invitasjonen fra håndballklubben ungene kom gledesstrålende hjem med her om dagen, brant visst opp. Uff.


17 kommentarer:

 1. Der var du jo! Tenkte nett på deg, og der var det jammen eit nytt innlegg, til glede for oss som les. ;)
  Fotball ja...eg ventar 1 år til, trur eg. Men sjuseteren er klar til å bli mykje brukt...

  SvarSlett
 2. Hmm?
  Har vært på fotballkjøret i noen år allerede (av og på)...
  ..men...forskjell på corner og hjørnespark?!?

  SvarSlett
 3. Ha ha ha, brant den opp...næææææææææææh.
  Er det forskjell på corner og hjørnespark altså? Kaster man corner og sparker hjørnespark, kanskje? For man kaster vel ikke et hjørneSPARK, så gæli kan det vel ikke være?

  SvarSlett
 4. Juhuuu, ny blogg fra deg!
  Mvh ho der andre glamorløse tvillingmora.

  SvarSlett
 5. Hehe, hyggelig at dere er her ennå, O trufaste blogglesere! Klart det er forskjell på corner og hørnespark! Det ene er norsk og det andre er engelsk! Viktig forskjell for 7-åringer, det.

  SvarSlett
 6. Oj.. glad min er kun fire. :-D Og at det er bare en.

  Ha en fin dag på banen, hold deg unna cornerflagget.. :-D

  SvarSlett
 7. Ha ha, velkommen inn i fotballens vidunderlige verden! "Vi" har fotball seks dager i uka, og flere treninger og kamper kræsjer.

  SvarSlett
 8. "Vi" er på tur ut av fotballen. Og godt er det. For vi har fryst godt fast i hockey-isen. Og nå har turnforeninga bitt tak i oss også... Måtte det bli årevis til noe griper tak i minsteungen!

  SvarSlett
 9. Datteren vår er 29 år, og jeg minnes med glede den tiden hun sparket fotball. Hun sluttet da det hele gikk over til å bli alvor istedet for lek og moro. Og det er synd det er slik. Plutselig skulle alt vinnes, og da havnet hun på benken. Det fantes ikke fotballag for de som bare ville ha det moro.

  Men før den tid var det kjørelister, cuplister, trening, kamper og cuper i skjønn forening. Glede, moro og forviklinger. Herlig.

  SvarSlett
 10. Hei du skjønne. Snart er vel sesongen over, sånn at du kan begynne å blogge igjen? Det gleder jeg meg til!

  SvarSlett
 11. hei du, fin blogg! jeg har klart å unngå fotball så langt, men har nok av ting å henge fingrene i :)

  SvarSlett
 12. First, from your caring and gracious attitude with them
  and the relationship you have built. Now it's important to know that none of your character is fake, only exaggerations of
  your own self. If you join him, one of the advantages that you'll
  have is being able to understand they psychology behind marketing.


  my homepage - frank kern core influence 2

  SvarSlett
 13. Very good blog post. I absolutely ɑppreciate this site.

  Continue tҺе goߋd work!

  Alsօ visit my web-site :: Starpass gratuit

  SvarSlett
 14. Nice post, things explained in details. Thank You.

  SvarSlett
 15. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett