torsdag 3. februar 2011

Alene hjemme II

ERFARINGER:
 • Det lukter annerledes i huset når krapylene ikke er hjemme.
 • Det er ikke lurt å spise en hel eske konfekt alene. Særlig ikke halvannet døgn etter spysjuka. 
 • Det er ikke nødvendig å åpne en flaske rødvin på en onsdag bare fordi noen nevner ordet rødvin i en kommentar til bloggen din.
 • Det er helt nødvendig å ha en herlig nabofrue som er lett å be når man likevel har åpnet en flaske rødvin på en onsdag
 • Det oppleves veldig kaldt å ha en dobbeltseng helt alene når man er vant til to ganger nitten kilo levende varmeflasker.
 • Det er bare søppel i 23 kanaler, uansett hvor mye man har fjernkontrollen for seg selv.
 • Apropos søppel: I en enpersonshusholdning er problemet ikke at dunken blir full flere ganger om dagen, men at den begynner å lukte før den blir full.
 • Oppvaskmaskinen blir aldri full.
 • Det beste trikset for å unngå å savne ungene er å oppholde seg i de delene av huset der effektene deres ikke er strødd omkring. Synd at jeg ikke har tv i wåkin-klåsseten min. 
 • To dager er nok. 
  Halvfull på andre døgnet. Oppvaskmaskinen også. 

  8 kommentarer:

  1. "Oppvaskmaskinen også", haha. Jammen er jeg glad jeg har funnet bloggen din :-) Men dobbeltseng er kjipe saker når man er alene. Eller, det er jo greit å kunne bree seg ut også da, hehe.

   SvarSlett
  2. Du er artig! Men det har du kanskje hørt før? :))

   SvarSlett
  3. Haha, lett gjenkjennelige punkter her! Apropos forslaget til kurs så tror jeg det egner seg bedre i et hjem enn på en skole ettersom den slags sying er mest egnet når vin er tilgjengelig!

   SvarSlett
  4. Løsningen er nok en hund. Du er virkelig aldri alene med en hund i huset. Aldri. Og om han tar hunden med, kan du ha et par katter på lur. Ikke så "tilstede", men de maser på mat, mjauer foran døren - både utsiden og innsiden, og når du må fjerne bæsj fra kattedoen, merker du virkelig at du ikke er alene. Da hadde jo ikke noen bæsjet der, liksom..

   Men så er jo kanskje det aller deiligste med å være alene når man ikke er det lenger..?

   Ha en flott helg med familien!

   SvarSlett
  5. Haha, man vet ikke helt å sette pris på "ting" før de er borte nei. Men, tenk så lykkelig dere alle blir når de er hjemme igjen (helt til du våkner på natta med 2 x 19 kg som holder på å skvise deg ut av dobbeltsenga...)

   SvarSlett
  6. Glemte helt å føye på: herlig blogg du har!
   I'll be back, som'n Arnold liker å si :o)

   SvarSlett
  7. Man får seg noen aha-opplevelser når man er alene ja. Deilig å savne noen også, i hvert fall nyttig.

   SvarSlett