onsdag 23. februar 2011

Tusen takk og tre bra blogger

(Hopp til del to om du ikke orker å lese patetiske unnskyldninger og takksigelser kamuflert i kvasi-kansellispråk)

Jeg vil med dette orientere om at ryktene om min fortreffelighet er betydelig overdrevet. Jeg er selvsagt dypt takknemlig og rørt over gårsdagens award-utfordring og nydelig kompliment fra Fjase-Bergliot. Tusen takk. Og for hyggelig referanse og oppfølging i Pia tidligere denne uken, muligens i helgen.

All publisiteten har medført stor tilstrømming av hyggelige kommentarer og nye håpefulle følgere av den glamourløse bloggen. Undertegnede er naturligvis kolossalt smigret over dette og beklager på det inderligste de forsinkelser som har oppstått i forhold til tilbakemeldinger på tilbakemeldinger og oppfølging av nye følgere.

En understreker at arbeidet med å gå på gjenvisitt til alle og å takke hver enkelt personlig og med omtanke og innlevelse, vil bli påbegynt straks det er gjort nødvendige ressursmessige omprioriteringer i det glamourløse livet. Avgjørelsen om hvorvidt en skal lease ut barna eller slutte å sove for å frigjøre tid til bloggoppfølging, forventes tatt i løpet av helgen. 


Ærbødigst,
Glamouløse Hilde
------------------------------------------------------------------------------
Tre favoritter
Utmerkelsen (javel, da. Awarden.) jeg fikk av Bergljot var jo en slags stafett, så i sann VM-ånd tar jeg pinnen og dæljer løs. Jeg kunne jo valgt de tre jeg leser mest trofast og med størst forventninger (P, B og E). Og jeg kunne jo plukket noen ferske følgere, men dem har ikke rukket å bli kjent med ennå. Så jeg benytter sjansen til å trekke frem tre jeg er setter stor pris på og som jeg synes fortjener ekstra oppmerksomhet.

Elinblugg
Fordi Elin er mitt språklige forbilde og har æren for at jeg skriver. Elin skriver for å skrive og blogger for å blogge, og selv om bloggen går på femte året har hun aldri meldt seg helt på blogglandia-kjøret så vidt jeg kan se. Det er det på tide å gjøre noe med! Legg deg til som følger og vær klar for velskrevne skråblikk på hverdagen.

frk. Figenschous oppdateringer: maoistlutheranerens stensilavis
Fordi Frk F minner meg om at hverdagen før/uten stasjonsvogn og fiskepinner også kan være veldig hverdagslig og full av komikk og irritasjonsmomenter. Og det er godt å bli påminnet om. Og så skriver hun storartet, så klart.  

Siris hverdag. Mer eller mindre
Fordi Siri mestrer det jeg ikke en gang tør å prøve; Å kombinere morsomheter og hverdagsgløtt med de ærlige, engasjerte innleggene om viktige saker.

8 kommentarer:

 1. Du har god smak. Men det regnet jeg jo egentlig med;-) Tre gode valg, det der. Hilsen Bergljot

  SvarSlett
 2. To av disse leser jeg fast, den siste skal jeg sjekke ut nå. Virker veldig lovende ut fra din beskrivelse. Takk for E-en også. hi hi.

  SvarSlett
 3. Denne stafetten gir meg SÅ mye nytt å lese! Jeg leser så mye blogg at jeg ikke rekker å skrive selv merker jeg. :)

  Du er flink og det er alle de andre som har fått denne "pinnen" også! Stå på damene!

  SvarSlett
 4. Flott at du trekker fram fine blogger! Og flott at du får flere lesere! Det fortjener du!

  SvarSlett
 5. Åååå... tusen takk for vakre ord :-)
  Jeg skal ta opp den pinnen over helgen. Tygge og suge på karamellen :-)

  SvarSlett
 6. Så flott at flere har oppdaget Siris blogg.
  Jeg holder også på å forberede en Award til henne:-)
  Legger meg til som følger her også.

  SvarSlett